23 Μαΐ 2011

Παχαίνει το μέλι;

Το μέλι παχαίνει λιγότερο από την κοινή ζάχαρη. α) Έχει λιγότερες θερμίδες (2500-3000 θερμίδες/κιλό) από τη ζάχαρη (4000 θερμίδες/κιλό) και β) επειδή είναι πιο γλυκό από τη ζάχαρη χρησιμοποιούμε μικρότερη ποσότητα για να έχουμε την ίδια γλυκιά αίσθηση που μας δίνει η διπλάσια ποσότητα ζάχαρης.

Δες και αυτό; Γιατί ζαχάρωσε το μέλι μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...