23 Ιαν 2011

ΠΑΣΤΕΛΙ


Υλικά
½ κιλό μέλι
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ κιλό φιστίκι ανάλατο, καβουρδισμένο και καθαρισμένο
½ κιλό σουσάμι ψημένο

Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ρίξτε το μέλι και τη ζάχαρη. Μόλις λιώσουν και ενωθούν, αρχίζοντας να βγάζουν φουσκάλες, ρίξτε το φιστίκι, το σουσάμι και ανακατέψτε μέχρι να αρχίσουν όλα τα υλικά και να δέσουν. Πάρτε πολύ μικρά κομματάκια από το μείγμα και τα ρίξτε σε ένα ποτήρι παγωμένο νερό. Αν η μάζα αυτή μείνει ενωμένη σημαίνει ότι το παστέλι είναι έτοιμο.. Απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...